Om du vill få ett konto till supportforumet så gör du följande.

Om du är medlem i en direktansluten kår eller Salt Scout så har du ScoutID.

Då gör du följande tryck på LOGGA IN-knappen.

Välj sen Logga in här till höger om Är du en kund?

Logga in med ditt ScoutID dvs samma uppgifter som du loggar in i Scoutnet med så skapas ett konto automatiskt,

Är du med i Equmenia eller Nykterhetsrörelsens Scoutförbund  mejlar du till support@scouterna.se så hjälper vi dig med det!

Det gäller även alla andra om du har några problem med att logga in.

/Scouternas medlemsservice