Nu är det möjligt för er att använda er egna domän för er kårwebbsite.

Detta kräver att ni har en egen domän som ni själva kan ändra DNS-inställningarna på.

För denna tjänst tillkommer en engångskostnad á 1500 kr som täcker de kostnader vi har från extern leverantör för serverinställningar och säkerhetscertifikat
.

För att beställa flytt till egen domän fyller ni detta formulär.

Såhär går det till:

Efter beställning återkommer vi till er med två stycken CNAME pekare för SSL certifikat att lägga in.

Efter det är klart meddelar ni oss, och vi kommer överens om ett datum och tid då vi pekar om er kårwebb, och ni lägger in resterande DNS pekare (A, AAAAA, CNAME) mot våra servrar.

Viktigt är att ni då har möjlighet att ändra era DNS-inställningar för annars kommer er webbsida ligga nere.

OBS! Ni ska ändra på ett flertal ställen i er DNS, om ni inte vet hur ni gör så måste ni kontakta supporten på ert webbhotell för hjälp.

Ni behöver även framöver ha koll på vem i er kår som hanterar eventuella ändringar för er domän och i er DNS om det skulle behövas. Scouterna tar inget ansvar för att er sida slutar fungera för att ni i er kår/verksamhet inte har möjlighet att göra de DNS ändringar som krävs.