Vill du inte få papperstidningen Scout längre?

Då kan du enkelt avbeställa den på din medlemsprofil i vårt medlemsregister Scoutnet.

På din Scoutnetprofil finns rutan ”Medlemstidningen”, som är ifylld som standard.

Denna ruta behöver klickas ur så att den blir tom. När detta är gjort så kommer inte tidningen att skicka längre.

Du börjar med att logga in på scoutnet.se sen klickar du knappen Profil.

Då är du på din användarprofil som ser ut som bilden här nedan, där klickar du på knappen Alternativ och väljer Ändra medlemsuppgifter.

Då hamnar du här där du kan välja att bocka ur rutan Medlemstidningen och sen trycker du på knappen Spara så är det klart.