Ansök:

Ansök om att få en kårwebbsida för er scoutkår, scoutdistrikt eller evenemang på scouterna.se.

Inloggning:

Er inloggningssida är: kårnamn.nykarwebb.se

(Efter ni publicerat er nya sida så kan inloggningssidan hittas här: kårnamn.scout.se/admin)

Börja med att be din medlemsregistrerare ge dig rollen som ”IT-ansvarig” eller "webbansvarig" i Scoutnet (innan dess kan du varken se eller redigera din nya webbplats).

Efter du gått in på er inloggningssida så trycker du på logga in under lLogga in med ScoutID'.

Användarnamn: Medlemsnummer eller samma E-postadress som du har registrerat i Scoutnet.

Lösenord: Samma som till Scoutnet.

Om er kår tillhör NSF, Equmenia eller Salt och inte använder Scoutnet behöver du logga in med de WordPress uppgifter som ni fått mejlade till er.