Personer

Under “Personer” i vänstermenyn redigerar du kårens personal. Varje personal går att koppla till en kategori.

Skapa ny person

Skapa en ny person genom att klicka på “Skapa person”.

1. Ange personens namn som titel.
  2. Fyll i arbetstitele-post samt telefonnummer.
  3. Koppla personen till en kategori under rubriken “Kategorier” i högerspalten.
  4. Utvald bild: Klicka på “Ange utvald bild” för att ladda upp en ny bild eller välj en befintlig bild i mediabiblioteket.
  5. Spara din person genom att klicka på “Publicera”. Mer information om publiceringsinställningarna hittar du i avsnittet “Publicering” under “Sidor”.

Redigera befintlig person

För att redigera befintlig person, gå till “Alla personer” och klicka sedan på personens namn för att redigera personen.

Därefter följer du beskrivningen i rubriken “Skapa ny person” ovan.

Kategorier

Under “Kategorier” kan du skapa upp personalkategorier som t.ex. styrelse och ledare.

Fyll i namn samt eventuell överordnad kategori om du vill att din nya kategori ska vara en underkategori till en befintlig kategori.

Fältet “Beskrivning” behöver inte fyllas i. “Permalänk” fylls i automatiskt när du sparar din nya kategori. Klicka på “Skapa ny kategori” för att spara din nya kategori.

Om du vill redigera en befintlig kategori klickar du på kategorins rubrik.