Alla som är direktanslutna till Scouterna är registrerade i Scoutnet via sin kår. Om du har en e-postadress registrerad så kan du använda dig av "glömt lösenord"-funktionen för att få tag i ditt lösenord. OBS! Om flera medlemmar har samma primära e-postadress måste ni använda medlemsnummer eller personnummer som användarnamn när man loggar in.

Om du inte vet vilken e-postadress du har registrerad så ska du i första hand vända dig till din medlemsregistrerare hos kåren och om du inte vet vem det är eller inte får tag i personen så ta kontakt med oss på support@scouterna.se så hjälper vi dig.

Tillhör du Equmenia eller NSF skapar du ett konto på ansökningssidan. Om du tidigare har ansökt eller anmält dig till ett arrangemang i Scoutnet kanske du redan har ett konto. Då kan du logga in med det. Använd funktionen för "glömt lösenord" om du inte kommer ihåg ditt lösenord, och om det inte fungerar så ta kontakt med oss på support@scouterna.se så hjälper vi dig.