För dig som åker som IST utan kontingentresa är avgiften 14 500 kr.  I det priset ingår en förträff och lägret. Det som även ingår är kost och logi under lägret, sjuk- och olycksfallsförsäkring under lägret, profilpaket, en samling i Sydkorea samt resan från samlingen till lägerplatsen och resan från lägerplatsen.  

 

För dig som åker som IST med kontingentresa blir avgiften 34 740 kr.  

Kontingentledningen har nyss fastslagit att den tidigare aviserade höjningen blir 10 %. Höjningen sker framför allt för att flygbiljetterna blivit betydligt dyrare. Beloppet på 34 740 kr inkluderar höjningen på 10 % av avgiften. Vi har tidigare utlovat att maten ska ingå på hela resan. Efter att ha varit i Sydkorea och tänkt ett varv till inser vi att det blir svårt att organisera att ni får tillbaka pengar för varje måltid, därför gör vi ett generellt avdrag på 1 560 kr från avgiften som ni inte behöver betala.* Det möjliggör också för er att på ett bättre sätt själva bestämma vad ni vill äta. 

 
Vad som ingår i avgiften är en bra fråga och det exakta svaret skiljer sig lite åt beroende på vilket flyg som är bokat och vilka dagar just du befinner dig i Sydkorea. Nedan ser du en ungefärlig fördelning av hur kostnaderna i projektet fördelar sig.  

 

 

bild 

 

 

* Avdraget gäller egenbekostade luncher och middagar. Mat kopplat till besöket på DMZ (gränsen till Nordkorea) och på IST-samlingen  ingår fortsatt.  Frukost serveras på boendet.