• Om du är på kursens startsida, klicka på knappen Alternativ och sedan på Redigera arrangemangsinställningar.
  • Under fliken Deltagande och registrering hittar du ansökningsformuläret Formulär för individuell anmälan till arrangemang.
  • Klicka på knappen Redigera.
  • Formuläret öppnar sig och du kan lägga till egna frågor. Välj mellan kryssrutor, en eller flera raders svar. Du kan även ändra ordning på frågor genom att dra och släppa dem. Vill du dölja vissa frågor utifrån användarens svar på andra     frågor, klicka på ögat till höger i frågefältet.