Foton som i Kurskatalogen syns på kursansvariga är direkt hämtat från personernas profiler i Scoutnet. Det är bara utbildaren själv som kan uppdatera sitt foto i profilen. Det finns inga speciella riktlinjer i hur fotot ska se ut, det viktiga är att kursansvarig tycker att bilden känns representativ i vem personen är i sin utbildarroll.

• Gå till Mina sidor, klicka på Min profil klicka på knappen Alternativ > ändra medlemsuppgifter
  • Under rubriken Bild, klicka på Välj fil och leta fram rätt foto. Rekommenderade bildegenskaper är en kvadratisk bild (500px x 500px).
  • Klicka på Spara ny bild.