Det finns möjlighet att i Scoutnet Checka in deltagare/kursteam under pågående kurs. Denna funktion är ett bra sätt att följa upp närvaro på kurser med flera kurshelger, eller att ha en uppdaterad lista om något skulle hända på plats.

• Gå till kursens startsida och klicka på fliken Incheckning/närvaro. Klicka på Checka in/ut alla eller Checka in ut några.

Tips! Gå till fliken Sök deltagare. Under Status, välj Incheckad i menyn för att få en översikt över vilka som är incheckade just nu.