• Säkerställ att alla anmälda deltagare får information om att kursen är inställd.
  • Radera alla deltagare från listan under fliken Individuellt anmälda deltagare.
  • Avpublicera kursen från Kurskatalogen. Utgå från kursens startsida, klicka på Alternativ och välj Avpublicera kurs. (januari 2022: Obs – denna funktion är ännu inte tillgänglig för ideella inom Scouternas folkhögskola. Mejla Samordnare för utbildningsgrupper linnea.hansson.henne@scouterna.se när en kurs är redo att publiceras.)
  • Slutrapportera den tomma kursen, för referens och spårbarhet. Utgå från kursens startsida, klicka på Alternativ och välj Slutrapportera kurs.
  • Meddela Scouternas folkhögskola administratör, folkhogskola@scouterna.se