Om du vill se vilka som är eller har varit utbildare inom din utbildningsregion så kan du ladda ner en rapport på dessa.

1. Gå till fliken Rapportcenter
  2. Välj fliken Arrangemang
  3. Välj "Medlemmar med tidigare och nuvarande arrangemangsroller"
    Välj följande:
    Organisation: Scouternas folkhögskola
    Typ: Distrikt (ja, utbildningsgrupperna har den "typ" en i Scoutnet)
    Distrikt: Här visas bara den RUG du tillhör.
    Från: Skriv in det datum från när du vill att Scoutnet hämtar data.
  4. Klicka på "Skapa rapport"
  5. När rapporten är skapad, klicka på "Ladda ner", välj Excel.
    Kolumn T i exellen visar Ackrediteringsdatum, samt om de tre kriterierna är uppfyllda eller inte. Just nu är de sista kolumnrubrikerna lite missvisande men motsvarar de tre kriterierna för att bibehålla sin ackreditering.

Obs! Om ni behöver tillgång till en lista för en annan RUG och/eller nationella grupper så maila hanna.bata@scouterna.se