Safe from harm tillhandahålls av den Sydkoreanska lägerorganisationen. Länk till utbildningsportalen är https://learn.2023wsjkorea.org/learn/main.php

Dina inloggningsuppgifter kom mejlledes till dig, cirka 20 maj.

Innan du tillträder lägerområdet måste du (som ledare, IST och CMT) kunna visa att du gjort kursen. Ta därför en skärmbild eller skriv ut certifikatet som du får efter att du har avslutat alla nio moduler.