Under perioden vi är i Sydkorea kan du inte räkna med att nå oss hela tiden. Tidsskillnaden, tillgång till laddad mobil och uppkoppling gör att du inte kan räkna med att alltid kunna nå oss – eller att din scout kan nå dig.


Scouternas kansli i Sverige har löpande kontakt med kontingentledningen i Sydkorea och hjälper till om något akut inträffar. För att undvika onödigt stor belastning ber vi dig ta hänsyn till att vi bara kan hjälpa till i verkligt akuta ärenden.


Du når oss på epostadressen wsj2023@scouterna.se. Scouternas växel har telefonnummer 08-568 432 00. Här hittar du ytterligare kontaktuppgifter till Scouterna.


Tänk på tidsskillnaden. Sydkorea ligger 7 timmar före Sverige. Kontaktar du någon i Sydkorea under dagtid i Sverige riskerar du att väcka dem.


På Scouternas hemsida, https://www.scouterna.se/wsj23-sydkorea/ kan du följa vårt äventyr. Den uppdateras löpande. Det går också bra att följa oss i sociala medier. Följ oss gärna på Instagram (wsj23_sweden) och Facebook (Svenska kontingenten – Världsscoutjamboreen 2023 i Sydkorea).