För att kunna gå en eller flera av Scouternas webbkurser behöver du en inloggning till webbkursplattformen.

- Scoutledare i en direktansluten scoutkår eller SALT scout (med konto i Scoutnet)

Du bör redan ha ett konto i webbkursplattformen. Gå till: webbkurs.scouterna.se/ och klicka på Scoutledare, och sedan 'Logga in med ScoutID'. Här anger du samma inloggningsuppgifter som till scoutnet för att logga in.

Läs mer och se vanliga frågor här >>

- Scoutledare i Nykterhetsrörelsens Scoutförbund eller Equmenia:

Du behöver skapa ett konto för att få tillgång till webbkurserna. Via inloggningssidan: webbkurs.scouterna.se/ kan du skapa ett konto och logga in. Klicka på Scoutledare. På registreringssidan behöver du ange en kod för att du ska tillgång till alla webbkurserna utan kostnad. Koden får du av ditt kansli eller genom att mejla oss på: webbkurs@scouterna.se.

Läs mer och se vanliga frågor här >>

- Annan organisation med köpt tillgång

Klicka in dig på Annan organisation för att logga in eller skapa konto. Antingen har din organisation redan skapat ett konto till dig, eller så kan du behöva registrera dig själv först. Är du osäker så kan du höra av dig till din organisation eller till oss på: webbkurs.scouterna.se för hjälp.

Läs mer och se vanliga frågor här >>