Du som scoutledare i Nykterhetsrörelsens scoutförbund eller i Equmenia behöver skapa ett konto för att få tillgång till webbkurserna.

Genom att skapa ett nytt konto från inloggningssidan: https://webbkurs.scouterna.se/ > Scoutledare och ange en kod får du tillgång till alla webbkurserna utan kostnad. Koden får du av ditt kansli eller genom att mejla oss på: webbkurs@scouterna.se

Vanliga frågor:

Jag vet inte om jag har ett konto eller inte?

Om du har ett konto så har du troligen din egen e-postadress som användarnamn. Gå till inloggningssidan: webbkurs.scouterna.se och klicka på Scoutledare. Välj 'Jag har redan ett konto' under Scoutledare i Nsf eller Equmenia och testa att logga in. På samma ställe finna även en länk för att återställa ditt lösenord med hjälp av din e-postadress.

Jag har skapat ett konto och loggat in, men ser inga kurser eller behöver betala för kurserna?

Då har troligtvis koden du angav vid registreringen blivit fel. Kontakta oss på: webbkurs@scouterna.se så fixar vi detta.