Webbkursen Trygga Möten till ickemedlemmar (föräldrar) via självregistreringsformulär.

Du kan registrera en eller flera personer samtidigt som deltagare på webbkursen Trygga Möten. På detta sätt kan du registrera ickemedlemmar som ska få tillgång till Trygga Möten, exempelvis medföljande föräldrar på läger.

Din scoutkår kommer att faktureras en kostnad på 175kr per tillagd person i efterhand.

Har du ett stort antal personer (30 personer eller mer) som ska få tillgång till kursen? Kontakta Scouterna på webbkurs@scouterna.se så kan vi registrera de användarna manuellt via filuppladdning.

Så här gör du:

1. Gå till: webbkurs.scouterna.se/open_courses/ och skriv in koden: (För kod, titta i bifogad PDF-dokument)

2. Fyll i uppgifter för den person / de personer som ska få tillgång till Trygga Möten. Glöm inte att fylla in den scoutkår som personerna åker med och som ska få fakturan i det översta fältet.

(Ska fakturan gå till ett arrangemang så skriv namnet på arrangemanget och mejla sedan era uppgifter till oss på: webbkurs@scouterna.se)

3. Tryck på ”Skicka anmälan” när du är klar.

4. Nu är det färdigt, och de personer som du har registrerat kommer att läggas till på kursen och få ett mejl med sina inloggningsuppgifter. Observera att detta kan ta ett par minuter.

Efter att ha skickat anmälan så får du även se en statussida där du kan se att alla har registrerats som de ska. Om någon inte registrerats beror det ofta på att de redan har ett konto. I så fall kan de återställa sitt lösenord och logga in på webbkursplattformen med hjälp av sin e-postadress.

Inloggning görs på webbkurs.scouterna.se.