Nu blir det enklare att hålla reda på vilka märken som scouterna har tagit!

Välj det märke som ni jobbar med. Här kan du se vilka kriterier som finns för märket. Tryck sen på Godkänn.

Här väljer du de medlemmar som jobbat med märket. Sen trycker du på Nästa steg.

I nästa vy kan du markera om ni bara jobbat med vissa kriterier. Alternativt så byter du Valda krav till Hela märket. När du markerat det du vill godkänna och skrivit en kommentar (om du vilL) så trycker du på Skicka in.

Hur ser jag vilka märken mina scouter har tagit?

Vi jobbar på att få till en bra översikt i Scoutnet 5.

Men tills dess att den är på plats så finns det en rapport i i "gamla" Scoutnet.

Du hittar den under Rapportcenter och den heter Rapport med kurser, certifieringar, utmärkelser och märken.