Inloggning till medlemssystemet hittar du på www.scoutnet.se

För att logga in måste du först generera ett lösenord. Klicka på länken Har du glömt lösenordet och på den nya sidan som visas anger du ditt person-, medlemsnummer eller din mejladress. Följ sedan de instruktioner som följer. Om du inte har någon e-postadress registrerad så måste du kontakta din medlemsregistrerare för att få en inloggning.
Om det fungerar som det ska, skickas ett lösenord till din e-postadress. Gå till din inkorg och öppna e-postmeddelandet som heter ”Glömt ditt lösenord?” som du fått från medlemsregistret. Klicka på den länk som finns i det e-postmeddelandet.
Länken genererar ett lösenord som kommer som ett nytt e-postmeddelande till samma e-postadress, e-postmeddelandet heter ”Nytt lösenord”. När e-postmeddelandet med lösenordet skickats till dig, är det bra om du kopierar lösenordet så att du inte missar någon bokstav eller siffra. Gå tillbaka till inloggningssidan, din e-postadress eller ditt medlemsnummer är ditt användarnamn.
Denna procedur upprepar du om du i framtiden glömmer ditt lösenord eller vill byta lösenord. Om du vill byta lösenord när du väl är inloggad i systemet, klickar du på länken Byt lösenord på Mina sidor.