På denna flik finns en lista över medlemmens utmärkelser.

Klickbara ikoner på Mina utmärkelser

Tabell med gul blyertspenna: redigera

Soptunna: ta bort

Överst finns en lista över medlemmens utmärkelser. Informationen som sparas är utmärkelsens namn, beskrivning, noteringar, vem som registrerat utmärkelsen på medlemmen samt datum då utmärkelsen registrerats. Varje utmärkelse är placerad på en egen rad. Längst till höger på raden, under rubriken Alternativ, finns ikoner för att redigera informationen som är inskriven samt en ikon för att helt ta bort utmärkelsen från medlemmen. För att registrera en utmärkelse på en medlem väljs till att börja med utmärkelsens namn i rullgardinsmenyn.

Lägg till en notering (valfritt), justera datum (valfritt) och vilken organisation som registrerar den (vanligtvis kåren) under Registrerad av. Om man inte hittar organisationen i rullgardinsmenyn kan man söka efter den i rutan till höger och sedan trycka på den.

Tryck på ikonen Skicka för att spara. Den som genomför registreringen sparas automatiskt i fältet Registrerad av.
Det går inte att registrera en utmärkelse på sin egen medlemsprofil.

För att redigera en redan registrerad utmärkelse, klicka på ikonen som ser ut som en tabell med en liten penna på. Då finns möjlighet att redigera informationen på utmärkelsen. I formuläret finns två knappar – en grön med vit bock som sparar dina ändringar, samt en röd med ett kryss som avbryter.