Huvudfliken Organisation visar hela Scoutorganisationen i det omfång du har behörighet att se den.

Klickbara ikoner under fliken Organisation

Flik med grön pil: öppna översikt i nytt fönster

Figur i mapp: hitta mig i organisationsöversikten

Mapp med bokstäver: visar var i hierarkin du befinner dig

På den här sidan kan du antingen själv klicka dig fram i den mappstruktur som visas på vänster sida, eller klicka på ikonen Figur i mapp till höger i bild. Via denna ikon visas din kår i mappträdet.

När du markerat en mapp på vänster sida, så visas innehållet på höger sida. Allt som visas till höger är klickbart och via dessa länkar kan du ta dig vidare till önskad sida – som den kår eller det distrikt du söker.

Du kan också klicka på ikonen Flik med grön pil, som du hittar bredvid varje mapp på vänster sida om du för
muspekaren över mapparna utan att klicka. Om du använder den här ikonen öppnas den sida du valt i ett nytt
fönster.