Inställningar för självregistrering/intresseanmälan

De inställningar som är markerade i fetstil är nödvändiga att justera för att komma igång, övriga är valfria.

Bekräftelsetext
Den text som visas för användaren när hen fyllt i registreringsformuläret rätt och skickat in en korrekt registrering.

Extern CSS
Här kan du länka till en egen CSS-fil för att sätta en egen stil på
formuläret. Filen måste vara publikt tillgänglig på Internet, och
levereras med HTTPS.
Det finns en enkel CSS-fil från Scouterna du kan länka in här:
http://cdn.scouterna.net/scoutnet/css/registration.css

Inline CSS
Här kan du klistra in din egen CSS om du inte vill länka till en fil.

Kontaktuppgifter
Här anger du vilka typer av kontaktuppgifter kåren behöver från den som registrerar sig genom att aktivera de kategorier du vill ha med i formuläret.

Jag kan hjälpa till
Ett speciellt fält finns bland kontaktuppgifterna: Jag kan hjälpa till. Genom att aktivera den, aktiveras en kryssruta i formuläret med en fråga om personen eller personens vårdnadshavare kan tänka sig att hjälpa till i kåren.

Notifiera roller
För varje registrering kan Scoutnet skicka ett mail till utvalda kårfunktionärer. För att slippa uppdatera mailadresser på flera ställen, rekommenderar vi att ni anger vilka roller i kåren som ska få mail (till exempel medlemsregistrerare och köansvarig).

Notifiera e-post
För att skicka mail till adresser som inte finns registrerade i Scoutnet, ange dem här.

Destinationslista
Ange om personer som registrerar sig ska läggas i listan ”medlemskap som väntar på godkännande” eller i en separat kölista.