1. Sök efter personen i sökrutan uppe till höger.
  2. Under ”Godkända medlemskap”, tryck på ”Alternativ” längst till höger om kårnamn och sedan på
    ”Redigera avdelningsmedlemskap”.
  3. Under rubriken ”Redigera avdelningar för …” kan du välja en avdelning att flytta medlemmen till.
    Tryck sedan på ”Spara avdelning”.
  4. Om du vill ta bort en medlem från en avdelning utan att flytta den till en annan, trycker du på ”Avregistrera”
    under rubriken ”Redigera avdelningar för …” och sedan på ”JA” i den popup-ruta som kom upp.