I Scoutnet kan ni spara kontaktuppgifter och annat som rör kåren eller distriktet.

Det är uppgifter som adress, e-post, telefon, sociala medier, organisationsnummer, logotyp med mera.

Se gärna över att era uppgifter är korrekta och uppdatera/lägg till det som behövs.

Tryck på Alternativ och välj Redigera information eller Lägg till en ny adress.

Om du valt Redigera information så ser det ut så här. Uppdatera/lägg till det som behövs och tryck sen på Spara.